Velkommen til partiet Stabilt Demokrati.

Når du melder dig ind i Stabilt Demokrati får du mulighed for at deltage i diskussioner om partiets udvikling, partiarrangementer og landsmøder. Ved indmeldelse og oprettelse accepterer du samtidigt partiets vedtægter, som du kan læse her.

Nyhedsbrev

Vi anbefaler, at du siger ja til nyhedsbrev, da det er her vi annoncerer ny politik, foreningsarbejde mv. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev i formularen herunder.


Oprettelse og medlemsskab

Medlemsskab m.v. betales med mobilepay subscriptions og du tilmeldes samtidig abonnementsbetaling af fremtidige kontingentopkrævninger, da dette letter vores administration. Det er stort set samme betalingsflow som ved kreditkort abonnementer, men den største forskel er at der ikke trækkes penge med det samme, de trækkes tidligst 48 timer efter at du har godkendt aftalen via din MobilePay app. I din MobilePay app kan du se hvornår vi trækker kontingentet og du kan selvfølgelig afvise trækket. Se vores betalingsbetingelser og privatlivspolitik her. For de som ikke besidder digitale løsninger kan medlemskab indbetales kontant til nærmeste lokalforeningsformand. Kontakt os hvis du ønsker denne løsning.

Medlemsskab betales online ved indmeldelse, gælder 1 år og opkræves herefter automatisk. Kontingentet er :

  • Kr. 300,-. (gældende fra 1. januar 2024)

Udmeldelse sker automatisk, hvis det ikke er muligt for os at foretage et træk på dit betalingskort eller MobilePay.Spørgsmål vedrørende indmeldelse
Skriv en mail til post@stabiltdemokrati.dk 

 

Vi byder dig hjerteligt velkommen som medlem i vores parti:

Stabilt Demokrati, Dronningensgade 23, DK-5000 Odense C, Cvr. nr. 44435357.

www.stabiltdemokrati.dk - post@stabiltdemokrati.dk

Indmeldelse
Fornavn*
Efternavn*
Postnr*
E-mail*
Tilmeld nyhedsbrev
Ud over at blive medlem, ønsker jeg at være politisk aktiv og vil gerne kontaktes
Ud over at blive medlem, ønsker jeg at hjælpe partiet med praktiske opgaver og vil gerne kontaktes
* Skal udfyldes